Infoseek

Business and IT blog

Devino cel mai bun in web design

“Daca vrei sa inveti mai multe, ar trebui sa predai.”

Daca iti formezi un grup de oameni pe care sa-i inveti diferite lucruri legate de web design, poti capata anumite informatii pe care nu le stiai inca. Nu e nevoie sa devii profesor de scoala sau universitate. Simplu fapt ca postezi tutoriale de web design pe bloguri poate fi extrem de informativ si pentru tine.

Predand cuiva, vezi prin ochii clientului, aflii perspectiva cu care iti vede munca. Studentii sunt neexperimentati in web design, poate la fel ca un client fiind noi in industrie.

Comunica bine ideile de web design

Predant, te ajuta nu doar sa-ti vezi munca printr-o alta perspectiva, te ajuta sa fi mai clar in explicatii, in ideile tale. Inveti sa te faci explicit clientilor, sa inteleaga ideile tale.

Oamenii care au predat un timp, tind sa aiba o anumita incredere in sine atunci cand explica sau isi prezinta propriilor idei altor persoane.

Statutul tau de expert in web design atrage mai multi clienti

Cand inveti sa predai, poti utiliza propriu statut ‘de expert’ pentru a obtine mai multi clienti. Clienti se simt mult mai confortabili cu web desginerii care au o abilitate dezvoltata de comunicare. De ce? Deoarece le ofera impresia ca stie ce fac, stabileste imediat o credibilitate in ceea ce spun.

Iei decizii mai bune in Web design

Cand lucrezi cu „elevii”, ai nevoie sa faci observatii cu privire la calitatea proiectelor in mod constant. Trebuie sa le oferi sfaturi bune cu privire la modul in care acestia ar trebui creeze un proiect de succes. Ca urmare, va dezvolta perceptia pentru orice proiect.

Unui elev este necesar sa-i oferi o explicatie detaliata, ceea ce rezulta clar ca si tu la randul tau trebuie sa detii informatii.. Iar inca un avantaj important, vei afla greselile pe care le faci fara sa te coste slujba, sau un anumit proiect.

Devino un lider in web design

In final devii un autoritar in materie de web design. Ajuti pe altii care au nevoie de informatii legate de web design si ajuti la formarea unei industrii cu talente noi.

Ajutand la construirea unei industrii de web design, va poate invata o multime de lucruri privind un leader de succes, nu doar pe o scara mica cu elevi. De asemenea te ajuta in luarea unor decizii majore care poate afecta intreaga industrie. Ca un lider al industriei, poti favoriza nastrerea unui trend masiv. Un cuvand nepotrivit pe care il spui poate avea consecinte imense, neprevazute.

Exista o multime de alte responsabilitati implicate in acest tip de conducere.

Daca te intereseaza o firma de web design bucuresti vezi Creative Web Design. Ei pot sa iti ofere site-uri optimizate pe dispozitivele mobile (responsive web design)

noiembrie 13, 2013 - Posted by | IT | , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu