Infoseek

Business and IT blog

Avansarea in cariera: cum sa stralucesti si sa obtii promovarea dorita

Este dovedit că pentru a promova trebuie să ieşi în evidenţă. Dar ce trebuie să faci pentru a te remarca în vederea obţinerii avansării? Aici sunt câteva sfaturi pe care le poţi urma:


Serios

Fii serios la locul de muncă şi în activitatea ta. Ce înseamnă asta? Să fii serios în activitatea ta nu înseamnă că nu te poţi distra muncind. Nu înseamnă nici să nu îţi facă plăcere munca ta. Înseamna doar că trebuie să te concentrezi asupra a ceea ce faci.

Fii concentrat şi nu lăsa nimic să-ţi distragă atenţia de la ceea ce trebuie făcut serios şi perfect. Niciunui şef nu îi plac oamenii care nu sunt cu gândul la ceea ce au de făcut. Când te gândeşti la ceea ce ai de făcut micşorezi riscul de a face greşeli prosteşti. Şefii şi colegii pot observa implicarea ta. Acest sfat necesar pentru a avansa în carieră nu te opreşte de la a te distra la locul de muncă. Să fii serios la muncă înseamnă să fii concentrat la ceea ce ai de făcut, dar să fii capabil în acelaşi timp să-ţi placă ceea ce faci.

Harnic

Acesta este unul din sfaturile pentru promovare pe care mulţi nou angajaţi îl găsesc dificil de urmat. În final, nu ar trebui să existe vreun drum mai simplu de urmat? Să fii muncitor sună probabil foarte dificil pentru mulţi. Iar mulţi se aşteaptă ca un sfat despre avansarea în carieră să vorbească mai mult despre cum să munceşti mai inteligent decât mai mult. Nu este cazul acestui sfat.

Vezi că oricât de mult ai munci inteligent şi oricât de multe şiretlicuri ai ştii pentru a munci inteligent, asta nu te scuteşte să munceşti. Tot trebuie să fii harnic pentru ca rezultatele să apară. Orice şiretlic care nu necesită să fii muncitor nu te va face să culegi fructele!

Indispensabil

Nu e adevărat că nimeni nu e indispensabil în lumea asta? Este corect. Dar ar trebui să încerci să devii indispensabil în echipa în care lucrezi. Pentru a obţine avansarea şi a te remarca la locul de muncă, fă din “să fii indispensabil” unul dintre obiectivele tale.

Străduie-te să fii una dintre cheile avantajului competitiv pentru şeful şi echipa ta. Când o să realizezi acest lucru o să devii indispensabil. Să fii indispensabil înseamnă să îţi asumi iniţiative, să realizezi ceea ce trebuie făcut la timp. Şi să iei iniţiativa să faci ceea ce e în afara responsabilităţii tale. Când iei acest sfat pentru a avansa în serios îţi vei creşte şansele să obţii prmovarea.

Plăcut

Sfatul de a fii muncitor pentru a te remarca în vederea promovării este foarte dificil de urmat pentru unii. Acest sfat ar trebui să fie cel mai uşor de acceptat – să te faci plăcut la locul de muncă. Să fii drăguţ face să devină o plăcere să se lucreze cu tine. Înseamnă, de asemenea, să fii politicos şi să-ţi controlezi frustrările şi supărările. Înseamnă, totodată, să fii capabil să reduci nivelul de stres.

Te întrebi probabil de ce faptul de a te face plăcut îţi măreşte şansele de a promova? Răspunsul este simplu, când te faci plăcut – politicos, amuzant şi capabil să-ţi stăpâneşti emoţiile bine, demonstrezi o manieră profesională. Cineva care realizează acest lucru este mai profesionist şi iese în evidenţă mai mult la locul de muncă decât cineva care nu o face.

Entuziasm

Dacă vrei să obţii avansarea fii entuziast la locul de muncă. Pune pasiune în orice sarcină care îţi este dată spre îndeplinire. Lasă acest entuziasm să fie observat de colegii tăi. Acest sfat pentru a promova dă roade, deoarece atunci când eşti entuziast în fiecare sarcină pe care o ai de îndeplinit, munca devine mai uşoară şi mai plăcută. O realizezi cu mai multă exactitate şi viteză.

Entuziasmul nu îţi dă energie doar ţie. Acea pasiune este uşor de transferat şi colegilor. Umple pe toată lumea cu energie necesară a munci mai mult pentru obiectivul comun. Când munceşti de o asemenea manieră, ieşi în evidenţă uşor la locul de muncă.

A te remarca la locul de muncă
Pentru a te remarca la locul de muncă adu-ţi aminte să exersezi toate aceste atribute. Te vor ajuta să-ţi măreşti şansele de a obţine o promovare. Fii Serios, Muncitor, încearcă să fii Indispensabil, fă-te Plăcut şi fii Entuziast.

__________________________________________XSHQD46X9H52 ____________________________________________________

Reclame

mai 3, 2011 - Posted by | Business, Cariera, Utile |

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: