Infoseek

Business and IT blog

Twitter va lansa un serviciu platit pentru companii, in 2010

twitterCompaniile vor fi nevoite sa plateasca pentru a utiliza site-ul de microblogging Twitter, incepand de anul viitor, potrivit co-fondatorului acestuia, Biz Stone.

Desi firmele nu vor fi obligate sa se inregistreze pentru un cont platit, acest lucru le va oferi mai multe avantaje, printre care se vor numara statistici si un feedback detaliat, relateaza The Telegraph.

twitter„Vom profita de utilizarea Twitter in scop comercial de catre unele companii. Le vom da acces la facilitati suplimentare si le vom arata statisticile, pentru a putea folosi site-ul cu mai mult succes”, a spus Biz Stone.

Twitter, care este evaluat la 1 miliard de dolari, nu a stabilit, inca, un model de business pentru serviciul platit, care s-ar putea dovedi o adevarata mina de aur pentru site.

De asemenea, Stone a declarat ca nu exclude posibilitatea unor contracte de parteneriat cu organizatiile media, care, adesea, viziteaza Twitter pentru aflarea de informatii. De exemplu, stiri despre cutremure sau atacuri teroriste au aparut, mai intai, pe Twitter, inainte de a fi preluate de marile organizatii de presa.

Sursa: Ziare.com

Reclame

noiembrie 24, 2009 - Posted by | Business, IT, News

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: