Infoseek

Business and IT blog

Seminarii social media de la Evensys

pr, public relations

Pe 4 si 11 decembrie, Evensys va organiza Social Media for Financial Services si respectiv Social PR Strategy, doua seminarii dedicate fenomenului social media in Romania.

Primul va oferi o imagine de ansamblu, dar si informatii utile si recomandari practice responsabililor cu comunicarea in institutiile financiar-bancare.

Social Media for Financial Services va dezvalui modul in social media poate contribui la cresterea vizibilitatii brandurilor din domeniul financiar-bancar si o mai buna gestionarea a reputatiei in mediul online.

Vor fi analizate si prezentate cele mai cunoscute si importante site-uri si instrumente social media, beneficiile, oportunitatile, dar si riscurile comunicarii in social media, pasi esentiali in creionarea si elaborarea strategiei, solutii de masurarea ROI in social media, optimizarea comunicarii cu ajutorul SEO PR etc.

Citeste mai mult pe http://socialfinance.evensys.ro/prezentare.php

Cel de-al doilea este un curs practic de social media, in care participantii vor crea campanii complexe in social media.

Social Media nu mai sunt chiar o necunoscuta pentru cei mai multi profesionisti in comunicare de la noi. Notiunile de baza exista, au inceput comunicarile in blogosfera, se stabilesc relatii de colaborare cu bloggerii, experientele personale pe Facebook imbogatesc cultura retelelor sociale. Poate doar Twitter suna incitant si pare o mica nebuloasa, dar ritmul cu care atrage noi utilizatori cu siguranta va „virusa” din ce in ce mai multi specialisti in comunicare.

Este un proces de asimilare, creativitate si testare in 3 trepte, ce se desfasoara in cadrul unui eveniment de o zi. Daca cele mai multe seminarii, workshop-uri si training-uri in social media pun de obicei accent pe partea teoretica, Social PR Strategy Bootcamp va pune accent pe partea creativa, aplicata si interactiva. Evenimentul va avea loc pe 11 decembrie, la hotel Radisson Blu.

„Nu suntem straini de social media, ce facem acum?”, aceasta este intrebarea de la care am plecat cand am creat acest bootcamp de comunicare in social media.

Citeste mai mult pe http://social.prstrategy.ro/

Cu ajutorul Strategist.ro

Reclame

noiembrie 24, 2009 - Posted by | Media&Publicitate, Public Relations

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: