Infoseek

Business and IT blog

Android si Chrome OS se vor unifica

Dupa cum multi dintre noi se asteptau deja, iata ca unul din cofondatorii lui Google a declarat ca pana la urma, platformele Android si Chrome OS se vor unifica si nu vor mai fi adresate fiecare in parte cate unei platforme (Android pentru telefoane mobile si Chrome OS pentru calculatoare).

Aceasta este destul de simplu daca putem spune asa de pus in practica, ambele avand Linux ca baza de plecare, si mai ales ar fi si utila pentru ca eforturile de dezvoltare a lor nu ar mai fi disparate ci mult mai “precise” decat in varianta separata.


Deja au existat incercari in a adopta Android pe notebookuri, un exemplu venind din partea celor de la Acer, care au renuntat insa din cauza problemelor referitoare la diferentele majore de arhitectura intre un telefon mobil intelligent si un notebook.

Pentru aceasta insa va trebui sa asteptam ceva vreme, pentru ca nici macar varianta finala a lui Chrome OS nu este disponibila, pentru moment fiind disponibila doar o varianta de test, si suntem convinsi ca solutia dezvoltata de Google va fi destul de eficienta si de bine primita.

Sursa:  Hit.ro

Reclame

noiembrie 24, 2009 - Posted by | IT, News

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: