Infoseek

Business and IT blog

Tribunalul a decis: Greva de la metrou este nelegala

Tribunalul Bucuresti a decis, astazi, sa admita cererea conducerii Metrorex de constatare a nelegalitatii grevei membrilor Sindicatului Unitatea – Sindicatul Liber Metrou si a decis incetarea ei de indata.

Ministrul transporturilor Radu Berceanu a declarat ca legea il impiedica sa procedeze asa cum vor sindicalistii, iar negocierile pe tema salariilor de la Metrorex nu pot avea loc mai devreme de ianuarie 2010, estimand ca la sfasitul anului se va aproba bugetul de venituri si cheltuieli pe 2010, scrie NewsIn.

Peste 1.000 de angajati de la Metrorex, din totalul de 4.250, nu au lucrat ieri si astazi, in intervalul orar 04.00-16.00, ca urmare a grevei generale pe termen nelimitat, traficul rutier fiind grav afectat, chiar daca RATB a suplimentat capacitate de transport cu 200 de de autobuze, troleibuze si tramvaie.

Potrivit presedintelui Uniunii Sindicatelor Libere Metrou (USLM), Ion Radoi, metroul este folosit zilnic de 650.000 de oameni, in intervalul 05.00-16.00 peste 300.000 de persoane calatorind cu acest mijloc de transport.

Articol preluat de pe http://www.wall-street.ro/articol/Companii/75516/Tribunalul-a-decis-Greva-de-la-metrou-este-nelegala.html

Reclame

noiembrie 18, 2009 - Posted by | News

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: